WESELA - Propozycja menu weselnego II
Chleb na powitanie dla Młodej Pary i lampka wina musującego dla wszystkich Gości
Dania na gorąco
- Rosół z makaronem lub kołdunami
- Warkocz z polędwiczki w sosie borowikowym, ziemniaki opiekane, bukiet surówek
- Gulasz węgierski
- Szynka prosto z pieca z sosem żurawinowo - chrzanowym i drożdżowymi bułeczkami
- Barszcz z pasztecikiem
Lody
Przekąski zimne (do wyboru z 30 pozycji):
- Śledź z cebulką i kaparami
- Pstrąg faszerowany
- Róże z łososia norweskiego z musem chrzanowym i kawiorem
- Baleron drobiowy z ziołami
- Cukinia z faszerowanym mięsem bolognese (podawana na gorąco)
- Karczek w skórce ziołowo - serowej
- Udźce drobiowe faszerowane papryką i serem (podawane na gorąco)
- Polędwiczki z kurkami i papryką
- Jaja faszerowane / Tymbaliki drobiowe i z szynką
- Pomidory z cebulką
Mięsa pieczone
Sałatki
- Sałatka grecka
- Sałatka cesarska z grillowanym kurczakiem i grzankami
- Sałatka z kukurydzą i papryką
Pikle (Ogórek konserwowy, Pieczarka marynowana)
Dodatki (Pieczywo, Sos tatarski, Chrzan)
Napoje bez ograniczeń
- Kawa, herbata
- Soki owocowe
- Pepsi, Mirinda, 7Up
- Woda mineralna gazowana i niegazowana
Cena obejmuje: wynajęcie sali, obsługę kelnerską, obsługę szatni, aranżację sali (dekoracja stołów bez żywych kwiatów)
Cena nie obejmuje: ciasta, owoców, alkoholu, orkiestry
Pokój dla Pary Młodej - gratis