hotel-pod-kasztanami-logo

Menu weselne 2

Chleb na powitanie Młodej Pary i lampka wina musującego dla wszystkich gości

 

Dania na gorąco

Zupa grzybowa

Konfitowane udko kacze, sos pomarańczowy, ziemniaczki w ziołach, sałatka ze świeżych warzyw

Wersja wegetariańska:

Krem pomidorowy z bazylią

Rumsztyk z czerwonej fasoli, warzywa, mus meiso


Dla dzieci

Rosół z makaronem „bez zielonego”

Pierś z kurczaka, frytki, surówka

Danie serwowane: Eskalopki, kluseczki, sos maślano-ziołowy, surówka z czerwonej kapusty

Danie serwowane: Barszcz czerwony z krokietem z pieczarkami

Deser: Mus z białej czekolady, beza, owoce / Dla dzieci: lody

Przekąski podane na gorąco

Agnalotti ze szpinakiem i grzybami, sos winno-maślany

Udźce z papryką, serem, ryż

 

Przekąski zimne i gorące (8 zimnych)

Mięsa pieczone: schab własnego wyrobu

Pasztet ze śliwką w bekonie, sos tatarski

Schab marynowany, warzywa, sos miso

Spring Rolls z wędzonym łososiem i brzoskwinią

Carpaccio z buraka, ser wędzony, suszone pomidory, prażone orzechy włoskie

Polędwiczka ze szpinakiem i gorgonzolą

Pierś z indyka nadziewana papryką

Szynka parmeńska z gruszką i rukolą

Przekąska do ustalenia według życzenia np. tradycyjne śledzie z cebulką

Sałatka cesarska z grillowanym kurczakiem i grzankami

Sałatka z pieczona cielęciną, mango, gruszka, sos ziołowo-czosnkowy


Dodatki

Pieczywo, pikle


Napoje bez ograniczeń

Kawa, herbata, napoje zimne, soki owocowe, woda gaz. i niegaz., lemoniada sezonowa

Cena nie obejmuje: ciasta, owoców, alkoholu, orkiestry

Pokój dla Pary Młodej – gratis