hotel-pod-kasztanami-logo

Menu weselne 1

Chleb na powitanie dla Młodej Pary i lampka wina musującego dla wszystkich Gości

Dania na gorąco

  • Zupa Borowikowa z groszkiem ptysiowym lub pulpetami
  • Sakiewka z z brokułami w sosie serowo-szpinakowym, ziemniaki opiekane, bukiet surówek
  • Boeuf Strogonow
  • Eskalopki z polędwiczki z sosem pieczeniowym z nutą zielonego pieprzu, kluski śląskie, surówka
  • Barszcz czerwony z pasztecikiem

Puchar lodowy z owocami i bitą śmietaną

Przekąski zimne ( 8 różnych + 2 na gorąco do wyboru z 30 pozycji):

  • Śledź z cebulką i kaparami
  • Paluszki drobiowe w sezamie (podawane na gorąco)
  • Róże z łososia norweskiego z musem chrzanowym i kawiorem
  • Baleron drobiowy z ziołami
  • Indyk z cielęciną
  • Karczek w skórce ziołowo – serowej
  • Żeberka w sosie bbg (podawane na gorąco)
  • Polędwiczki z kurkami i papryką
  • Jaja faszerowane/Tymbaliki drobiowe i z szynką
  • Pomidory z mozzarellą

Mięsa pieczone (Schab, Karczek, Boczek)

Sałatki

  • Sałatka grecka
  • Sałatka cesarska z grillowanym kurczakiem i grzankami
  • Sałatka z kukurydzą i papryką

Pikle (Ogórek konserwowy, Pieczarka marynowana, Papryka konserwowa)

Dodatki (Pieczywo, Sos tatarski, Chrzan)

Napoje bez ograniczeń

  • Kawa, herbata
  • Soki owocowe
  • Pepsi, Mirinda, 7Up
  • Woda mineralna gazowana i niegazowana

Cena obejmuje: wynajęcie sali, obsługę kelnerską, obsługę szatni, aranżację sali (dekoracja stołów bez żywych kwiatów)
Cena nie obejmuje: ciasta, owoców, alkoholu, orkiestry

 

Pokój dla Pary Młodej – gratis