Bal Andrzejkowy

19, 25 i 26 listopada 2016 r. godz. 19.00

MENU:

DANIA NA GORĄCO:

  • Krem z dyni
  • Polędwiczki wieprzowe w boczku w sosie z winogron, ziemniaki puree i sałatka ze świeżych warzyw
  • Lasagna toskańska
  • Barszczyk czerwony  z pasztecikiem

PRZYSTAWKI ZIMNE na stole szwedzkim

  • Carpaccio z polędwicy wołowej
  • Carpaccio z łososia
  • Półmisek aromatycznych mięs pieczonych
  • Roladki z boczku i cukinii z suszonymi pomidorami
  • Roladki z szynki parmeńskiej z gruszką i rukolą
  • Polędwiczki z papryką
  • Szparagi w cieście francuskim
  • Naleśnik ze szpinakiem, serem ricotta i łososiem
  • Placuszki gryczane z rukolą i musem śmietankowym z czarnymi oliwkami
  • Tarta ze szpinakiem i serem pleśniowym
  • Tarta z cukinią i suszonymi pomidorami

SAŁATKI na stole szwedzkim

  • Sałatka cesarska
  • Sałatka z gruszkami, malinami i  serem gorgonzola
  • Sałatka z lasagna mięsną
  • Sałatka grecka
  • Pomidory z mozzarellą

Dodatki

  • Sos tatarski
  • Chrzan
  • Pieczywo

NAPOJE BEZALKOHOLOWE: BEZ OGRANICZEŃ:

  • Kawa i herbata (stół szwedzki)
  • Soki owocowe (różne smaki), pepsi, mirinda, 7up
  • woda mineralna gazowana i niegazowana

Muzyka DJ Hiszpan

Koszt 100 zł za osobę

Informacje i rezerwacje:

tel.: 81 750 03 90
tel.: 81 750 09 46


 Top